Szülői igényfelmérés nyári ügyeleti ellátásra

KEDVES SZÜLŐK!

 

A jelenleg kialakult helyzetben a Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata által fenntartott óvodák nyári munkarendjének megszervezéséhez elengedhetetlenül szükséges felmérni a szülők körében, hogy a családok milyen formában kívánják igénybe a nyári hónapokban - június, július, augusztus - az óvodai ellátást.

Annak érdekében, hogy kerületi szinten zökkenőmentes legyen a folyamatos óvodai nevelés, kérjük, legyenek szívesek igennel vagy nemmel nyilatkozni a felsorolt hetekre vonatkozóan, hogy milyen formában kívánnak élni az óvodai ellátással.

 

Amennyiben a saját intézményben történő folyamatos ellátás igénye nagyszámú lesz, úgy - természetesen- az óvoda a nyár folyamán mindvégig nyitva tart és fogadja saját gyermekeit.

Amennyiben a szokásos - nyári időszakra jellemző - ügyeleti igény mértéke lesz a nagyobb, akkor a 2020. januárban kihirdetett nyári zárás rendje szerint tartanak nyitva az óvodák.

Ezért történik az igényfelmérés.

A táblázat 1. lapján (Nyári igényfelmérés) található a hetek bontása, a hét melletti cellába kattintva választhatják ki a legördülő menüből az IGEN illetve a NEM választ.

Kérjük a gyermek (ek) nevét a sárga cellába beírni szíveskedjenek!

A táblázat 2. lapján (Nyári zárás rendje) találják a januárban kihirdetett zuglói óvodák nyári zárásának rendjét.

 

Kérjük, hogy a kitöltött táblázatot legkésőbb 2020. május 23-án (szombat) este 18 óráig küldjék az alábbi e-mail címre, Simonné Bán Gabriella óvodatitkár részére: csicsergo.ovodatitkar@gmail.com

Az e-mail tárgymezőbe kérjük a gyermek és a csoport nevét beírni szíveskedjenek!

 

Az Önök által e-mailben visszaküldött dokumentum egyenértékű azzal a nyilatkozattal, melyet normál esetben aláírásukkal szoktak igazolni a csoportban, az óvodapedagógus által kifüggesztett nyári zárásra vonatkozó igényfelmérésen.

Bízunk abban, hogy a felméréssel segítségére lehetünk Önöknek a családi nyári szabadságok, illetve a munkavégzés megtervezésében.

 

Budapest, 2020. május 18.

Együttműködésüket köszönjük!                                                                A mielőbbi viszontlátásra:

   Nagy Ildikó Mária

   intézményvezető